Tyve Fjorten

Så er året så småt ved at rinde ud. I dag skriver vi den 31. december, og kl. 00.00 hopper/kysser/danser/skåler folk verden over sig ind i det nye år – og takker for det år som er gået. Og det vil jeg egentligt også gerne gøre. For 2014 har været et ret fantastisk år for min lille familie. Det har været mange “første gange”, nye begyndelser og store øjeblikke. Se bare her..

wedding 2014Vi startede stort ud i januar med at blive gift på vores 10 års dag. Selvom det blot var en lille fest for de aller nærmeste, var det en stor dag for os… Tænk vi allerede har 1 års bryllupsdag på lørdag!

bellygrowth

Som månederne gik blev jeg mere og mere tyk! Mest pga babyen i maven dog…

newbord 2014

Vores største øjeblik! D. 20. maj kom vores lille Alma til verden, og vi var straks forelskede!

almaV 0-4 mdr

Hun blev større og større, og da hun var 5 uger startede vi i verdens bedste mødregruppe.

olde og alma

I august måtte vi desværre sige farvel til Almas oldemor. Vi savner hende rigtig meget..

4month 2014

I september blev bette A døbt, og det var stor fest for nærmeste familie.

eating 2014

Da bette A blev 6 måneder begyndte hun at få andet end mælk at spise. Hun er heldigvis blevet mere og mere madglad, men sviner også mere og mere 😉

jul2014

Bette A’s første jul som vi holdt i Jylland hos Bedste. Efter en lang juleferie var det godt at komme hjem til Nordvest og den første slædetur.

I aften bliver så vores første nytårsaften som en familie på 3! Vi holder den hjemme i fuglereden, men selvom det bare bliver os, er vi ikke gået ned på pynt og god mad.. Håber I alle får en skøn aften, og at 2015 bringer gode tider med sig. Måske jeg bliver bedre til at blogge lidt oftere??

GODT NYTÅR!!

Skriv en kommentar